Fjällenbil

För oss är det viktigt att din bilsituation ska vara hållbar, och just därför tycker vi att det är bäst att du har den bilen som passar bäst för dig i 99% av tillfällena. Den sista 1 % tar vi hand om genom en fjällenbil som vi valt att kalla det.

Vi utmanar den traditionella bilförsäljningen med att du ska välja den bilen som passar dig bäst under majoriteten av tiden, samtidigt som du ska slippa betala för det du bara behöver bara ibland. De allra flesta är vana med att köpa en bil som tillgodoser ytterpunkterna av behoven, och därför kör många runt med kombi eller SUV till och från butiken, även om de har köpt bilen för att kunna åka till fjällen eller liknande långresor ett par gånger om året.

Om du är en av dem som kör en liten stadsbil på grund av att ditt dagliga behov är att ha en smidig bil som enkelt kan ta dig runt i stan, kan det hända att du behöver en annan bil när du ska till fjällen eller på bilsemester, eller då det är din tur att köra ditt barns kompisgäng på träning.

Fjällenbilen är en större, lite mer robust bil med bättre plats och fyrhjulsdrift, och på så sätt kan du välja den bilen som passar dig bäst idag, och bara byta när ditt behov ändras. Tillgång till fjällenbil är inkluderat i prenumerationen. Har du behov utöver det som är inkluderat, kan det köpas till en låg kostnad.