imove.se utvecklar sin tjänst - Mer flexibilitet och obegränsade möjligheter

imove.se utvecklar sin tjänst - Mer flexibilitet och obegränsade möjligheter

0

av imove den 13.09.23

imove.se, en ledande aktör inom prenumeration & mobilitetstjänster, är glada över att meddela en spännande förändring i vår paketering som kommer att ge våra kunder en helt ny nivå av flexibilitet och anpassning. Vi tror att dessa förändringar kommer att göra det ännu enklare för våra användare att anpassa sin upplevelse enligt deras behov och önskemål.

Mer flexibelt än någonsin

Tidigare erbjöd imove.se tjänsten med en standardprenumeration på 30 dagar med fria mil. Men nu tar vi ett steg framåt - en flexibel och anpassningsbar modell som ger dig mer kontroll över din mobilitet.

Här är några av de spännande förändringarna:
Bindningstid som passar dig:

  • Nu kan du välja mellan 1, 6 eller 12 månaders bindningstid, vilket gör det möjligt att anpassa din prenumeration efter din livsstil, men också möjlighet att påverka ditt pris.
  • Mängd mil som du behöver:
    Välj mellan 100, 250, 500 eller välj helt enkelt "FRIA MIL" om du vill ha obegränsad rörlighet. Ditt pris kommer att anpassas baserat på ditt val.
  • Månatlig anpassning:
    Förändra ditt upplägg varje månad om du vill. Ditt liv och dina behov kan förändras, och nu följer din imove-prenumeration med.
  • Självriskreducering:
    Vi erbjuder nu också möjligheten att kunna reducera din självrisk för att minimera din ekonimiska risk vid en skada på bilen under prenumerationsperioden.

Dessa förändringar i vår paketering ger dig friheten att anpassa din imove-upplevelse på ett sätt som passar dig bäst.

elbil

"Vi lyssnar på våra kunders behov och strävar alltid efter att förbättra vår tjänst", säger Magnus engervall, Sverigechef på imove.se. "Med dessa förändringar ger vi våra användare mer flexibilitet, kontroll och värde. Alla våra användare har olika mobilitetsbehov vilket imove.se-tjänsten nu avspeglar bättre."
För mer information om de nya förändringarna och hur du kan dra nytta av dem, besök www.imove.se.

Om imove.se
imove.se är en av Nordens ledande aktör inom mobilitetstjänster som strävar efter att göra det enklare och mer prisvärt för människor att köra en elbil. Med ett ständigt fokus på enkelhet och kundtillfredsställelse har imove.se etablerat sig som ett alternativ till traditionell leasing, både för privatpersoner och företag.

Denna hemsida använder sig av cookies - Genom att acceptera hjälper du oss att anpassa och förbättra vår service.