imove växer - Mycket har hänt sedan start

imove växer - Mycket har hänt sedan start

imoves fokus är att göra det smidigt att köra elbil. Därför är det viktigt att erbjuda användarna en bred elbilsflotta så varje person hittar en modell som passar just hen. Det senaste halvåret har imove's användarbas vuxit stadigt och med tillväxten även antalet bilar.

imove växer - Mycket har hänt sedan start

De första två bilarna som rullade ut från oss när verksamheten startades upp i Sverige i våras var en Volkswagen e-Up! och en Skoda CITIGOe iV. Ett halvår senare senare finns nu hela 13 olika modeller att välja på. Vi är stolta att kunna erbjuda nya elbilsanvändare ett brett sortiment av elbilar för olika livsstilar med olika behov.

VW e-up

VW e-up på imove-prenumeration

Vi strävar efter att löpande ta in nya elbilsmodeller som intresserar marknaden. Under hösten kommer vi därför att släppa ett flertal nya modeller, bland annat blir Renault Zoe, som är en av de mest efterfrågade bilarna samt Mini Cooper Electric tillgängliga. Två elbilar med en tidlös design och som är perfekta för både innerstaden och för de som vill kunna pendla dagligen till och från jobbet.

KIA e-niro bilprenumeration bilabonnemang

KIA e-niro på bilprenumeration

Vi har under den senaste tiden fått in många förfrågningar på klassen SUV och CUV, några populära modeller som vi redan har inne av denna kategori är Kia e-Niro, MG ZS och Volkswagen ID.4. Med en imponerande räckvidd kombinerat med ett otroligt bagageutrymme gör bilarna perfekt för t.ex större familjer som vill ha bra utrymme för längre sträckor.

Bilen som varit vårens i särklass största favorit är Tesla Model 3, med ett varumärke som står högt och en skara entusiaster kanske det ändå inte är överraskande.

I takt med att imove växer så ökar även antalet elbilsanvändare. imove har i skrivande stund över 150 nöjda användare och prenumeranterna har gemensamt kört över 500.000 km - ett bra kvitto på att tjänstens efterfrågan. Och oavsett om man väljer att köra en Volkswagen ID.3 eller en Tesla Model 3 så är man med och bidrar till en grönare framtid.

Vi ser spännande på framtiden och vilka nya modeller som kan komma att inkluderas i flottan återstår att se. Från två till tretton elbilsmodeller i sortimentet och en Trustpilot-rating på 4.8 / 5 är vi på god väg att skapa en tjänst som förändrar sättet svenskarna kör bil på!