Om oss

Om oss

imove är ett gäng gröna entreprenörer, digitala do’ers och bilentusiaster som har flera idéer på nya koncept som kan vara med och forma framtidens mobilitet

Människorna

 • Magnus Engervall Sverigechef imove

  Magnus Engervall

  Sverigechef

  Magnus Engervall är Sverigechef på imove och ansvarig för den svenska marknaden. Magnus har jobbat med innovation inom mobilitets-branschen i över tio år både som hans egna start-ups och inom stora bilföretag. Mest uppmärksammat blev Magnus start-up FlexiDrive.se (nu SnappCar.se) som var först i Sverige år 2011 med att erbjuda bildelning mellan privatpersoner.

 • Hans Kristian Aas

  Hans Kristian Aas

  CEO & Co-Founder

  Hans Kristian är CEO & medgrundare av imove. Han har varit med från dag 1 vid lanseringen i Norge i mitten av 2018 och ser framtidens mobilitet kretsa kring tillgänglighet och användarvänlighet över ägande och rigida strukturer. Hans-Kristian är också en färgstark miljövän med en övertygelse att elbilar är framtiden för vår planet.

 • Gunnar Birkenfeldt

  Gunnar Birkenfeldt

  CMO & Co-Founder

  Gunnar är CMO och medgrundare till imove. Han ansvarar för försäljning, marknadsföring och konceptet som helhet. Gunnar är en pionjär inom bilindustrin och har jobbat i branschen i över 15 år. Trots intresset för bilar är det få som använder mer elektriska skotrar än Gunnar.

 • William Widlund
  William Widlund

  William Widlund

  Operations Manager

 • Pierre Katmerian
  Pierre Katmerian

  Pierre Katmerian

  Head of Growth

 • Tobias Jönsson
  Tobias Jönsson

  Tobias Jönsson

  Urban Ninja

Teknologi

Molnbaserat digitalt maskineri

Casi har byggt ett molnbaserat digitalt maskineri som ger kunderna till imove ett sömnlöst och flexibelt liv med bilabonnemang. Kunderna kan enkelt registrera sig, välja bil och andra tjänster genom Mina sidor.

Imove har en säker autentisering av kunder, evaluering av kreditupplysningar, pålitlig månadsbetalning, automatiserad hantering av vägtullar, förvaltning av fordonsparken, dataanalys och en rad mikrotjänster som gör bilabonnemang auto-magiskt.

Mobiltelefon

Denna hemsida använder sig av cookies - Genom att acceptera hjälper du oss att anpassa och förbättra vår service.