Varför prenumererar så många på elbil?

Varför prenumererar så många på elbil?

0

06.04.22

Bindningstid
Dom flesta av oss har märkt att världen förändras snabbt omkring oss. Detta kan också gälla för din personliga levnadssituation. Du kan plötsligt få ett nytt jobb eller en utökad familj. Vi på imove förstår detta och vill därför erbjuda en prenumerationslösning utan bindningstid som hjälper dig när livet är oförutsägbart. Du slipper binda upp dig på långa kontrakt och riskera att betala för en bil som du inte längre använder. Med imove kan du säga upp din prenumeration när du vill.

Vill du ha en Tesla Model 3 i Augusti men en Polestar 2 i september? Det kan du. Med imove har du inte bara flexibilitet när det gäller längden på din prenumeration utan också på din bil. Du kan enkelt växla mellan olika bilmodeller i takt med att dina behov ändras. Eller bara för att testa dom senaste bilmodellerna!

imoves heltäckande försäkring

imove har en heltäckande försäkring med fördelaktiga villkor

imove har en heltäckande försäkring med fördelaktiga villkor

När du äger en egen bil så måste du förse den med din egen försäkring. Det kan bidra med oväntade kostnader beroende på ditt försäkringsbolag eller personliga premie. Men när du prenumererar på en elbil genom imove är försäkringen inkluderar i priset. Om du har en privat försäkring kan det dessutom finnas höga självrisker och oförutsedda kostnader om du stöter på problem med din bil. Med imoves heltäckande försäkring betalar du marknadens lägsta självrisk på 4000 sek. Det finns inga extra tillägg för dig som är under en viss ålder. Utöver det har vi en försäkring som säkerställer att mindre skador på bilen inte resulterar i oförutsedda kostnader när du lämnar tillbaka bilen. Oavsett hur många gånger du råkar på problem så kommer din självrisk inte att höjas.

Fria mil

Fria mil är inkluderade i priset

Fria mil är inkluderade i priset

Det är vanligt att leasingföretag sätter en begränsning på antalet kilometer du får köra, om du överskrider så tillkommer det höga kostnader. Det kan skapa problem eftersom du inte känner till den slutgiltliga kostnaden för din leasing. Det problemet behöver du inte tänka på med imoves prenumeration, hos oss har du alltid fria mil.

Kundtjänst

Imove's Urban Ninjas erbjuder exceptionell kundsupport

Imove's Urban Ninjas erbjuder exceptionell kundsupport

Snabb och bra service är någonting som är viktigt för alla. Men kvaliteten på kundtjänst kan ofta variera mellan företag. En bra service innebär att du spenderar mindre tid i telefonköer och får mer tid åt annat. På imove är vi stolta över den kundtjänst vi kan ge till er prenumeranter. Vi vet att elbilar och leasing är komplicerade saker och därför är vår chatt öppen 12 timmar per dag. När du skriver till oss får du alltid prata med en erfaren person, inte en robot.