Vilken elbil möter dina behov?

Vilken elbil möter dina behov?

0

av imove den 02.07.23

Elektriska bilar blir alltmer populära i Sverige och hos imove hittar du ett imponerande utbud av elbilar och olika modeller. I denna artikel kommer vi utforska några av de spännande elbilsmodellerna och dess unika egenskaper som vi erbjuder i vår prenumerationstjänst.


BMW iX1 M-Sport - För finsmakaren

Kraftfull prestanda i en elektrisk kompakt SUV med dess sportiga design. Med M-Sportpaketet får du BMW’s sportiga inredning och kraftiga motor. Är du sugen på att ha med husvagnen också så är denna bil utrustad med dragkrok.

Nypris: Från ca. 750 000 SEK

Prenumeration hos imove: 14 990 SEK

KIA EV6 - För långköraren

Innovativ design tillsammans med hög prestanda. KIA EV6 är en elektrisk crossover med avancerade egenskaper och slående design. Räckvidd på 528km vilket kan ta dig ovanligt långt på bara en laddning. Med bilens ultrasnabba laddning kan du på 4,5 minuter ladda räckvidden till 100km och under 18 minuter laddar bilen från 10-80 procent. KIA EV6 har ett bagageutrymme på 511L.

Denna bil är utvecklad med vehicle-to-load funktionen vilket innebär att du med en konverter kan ladda dina hushållsapparater med hjälp av bilens batteri. Gällande säkerheten utanför bilen är KIA EV6 utrustad med Matrix LED strålar som anpassar helljus efter omgivningen den känner av. Möter du andra bilar känner KIA EV6 av och undviker att mötande trafik blir bländade. Bilen har även döda-vinkeln kamera, parkeringssensor fram och bak samt auto broms för cykel och fotgängare.

Nypris: Från ca. 675 000 SEK

Prenumeration hos imove: 10 990 SEK

Volkswagen ID.4 GTX - För hela familjen

Med kombinerad hållbarhet, fyrhjulsdrift och kraftfull motor erbjuder Volkswagen ID.4 GTX en spännande körupplevelse. Med hela 500L till bagageutrymme och hela 480 km räckvidd (enligt WLTP) gör det denna till den perfekta familjebilen. Bilen är även utrustad med dragkrok, backkamera, keyless access och komfort plus paketet.

Nypris: Från ca. 655 000 SEK

Prenumeration hos imove: 12 990 SEK

MG ZS EV - För dagspendlaren

Prisvärd kompakt-SUV med en räckvidd på 263km. Med sin generösa utrustning, rymlighet och panoramatak behöver du ej övergå till elbil och ändå kompromissa med komfort eller prestanda. Perfekt för dig som pendlar dagligen till jobbet eller skolan.

Nypris: Från ca. 415 000 SEK

Prenumeration hos imove: 7 290 SEK

Tesla Model 3 - Perfekt “All around”-bil

En av de mest välkända elbilarna på marknaden som imponerar med sin eleganta design och prestanda. Tesla Model 3 har glastak och rymligt baksäte, utrustad med 15tums touchskärm där du kan hitta allt från navigationsmöjligheter, ruttplanerare som anpassar sig efter trafiken i realtiden och laddning för två smartphones. En bil som passar till alla tillfällen.

Nypris: Från ca. 550 000 SEK

Prenumeration hos imove: 12 290 SEK

Volkswagen ID.3 - Den perfekta stadsbilen

Med sin banbrytande design och bra pris har vi Volkswagen ID.3. Tack vare den nätta storleken har ID.3 optimala förutsättningar för innerstadkörning med smala gator och små parkeringsplatser.. Här har vi en räckvidd på 423km och ett bagageutrymme på 385L. Batteriet i bilen är på 58kWh och i bilen hittar du touch skärm som erbjuder allt från musik, samtal och navigationshjälp.

Nypris: Från ca. 480 000 SEK

Prenumeration hos imove: 8 990 SEK

Renault Zoe Go - För den ekonomiska

Här har vi Europas mest sålda elbil och förstahandsval hos många elbilsägare som handlar efter budget. Renault Zoe Go har en räckvidd på 393km, och med en mindre storlek utvändigt men har ändå ett bagageutrymme på 338L.

Nypris: Från ca. 470 000 SEK

Prenumeration hos imove: 6 690 SEK

Imove erbjuder en mångfald av spännande elektriska bilar som passar för allas olika behov och preferenser. Oavsett om du söker en sportig, hög prestanda, praktiskt eller längre räckvidd så finns det en elbil för dig hos imove.

Ta steget du också mot framtiden bilteknik och upptäck den elektriska revolutionen med oss!

Denna hemsida använder sig av cookies - Genom att acceptera hjälper du oss att anpassa och förbättra vår service.