imove lanserar B2B

imove lanserar B2B

imove har nu funnits i Sverige i över ett halvår och konsumenterna har älskat det, med över 500.000 mil körda bland alla bilar kan vi dra slutsatsen att privatpersoner uppskattar tjänsten. Flexibiliteten och friheten som kommer med en imove-prenumeration gör vardagen enklare för gemene man.

imove lanserar B2B

Efterfrågan har även varit stor från företag som vill prenumerera på en elbil via imove, därför lanserar imove nu B2B. Säg hejdå till långa bindningstider på företagsleasing och komplicerade avtal, med imove B2B är allt inkluderat i ett fast månadspris och företagen har möjlighet att prenumerera på sina elbilar 30 dagar i taget. Perfekt för enmansföretag som behöver en bil under en begränsad period eller för större företag som behöver flexibilitet bland personalen. Under pandemin har många företagsbilar stått och kostat pengar i garaget medan man kunnat förhindra det med en prenumerationstjänst. Många företag efterfrågar även möjligheten att kunna ha en variation av bilar bland personalen vilket imove´s elbilsprenumeration löser.

Det här är inkluderat i B2B.

Flexibilitet.
Prenumerera 30 dagar i taget, samt få en variation av bilar på ert företag.

Inga dolda kostnader.
Allting ingår i en enda kostnad. Försäkring, service, däckbyte m.m.

Klimatsmart.
Dom senaste 20 åren har företag blivit mer och mer miljömedvetna. Etablera er som ett miljövänligt bolag genom att använda imove.

Körsträcka.
2500 km ingår med alla våra bilar. Det ger er en trygghet och spelrum att kunna använda företagsbilen.

Förmånsvärde.
Vill du veta förmånsvärdet för bilen du är intresserad kan du använda länken ovan och följa de 5 stegen. Exempel på förmånsvärden:

VW e-Up! ca 2300 kr/mån och priset för en prenumeration är 4490 kr.

Tesla Model 3 Long Range ligger förmånsvärdet på ca 5700 kr/mån och priset för en prenumeration på 11490 kr.

Läs mer på https://imove.se/b2b

Du kan även läsa om Christian Patay som driver Tricorona Climate Partner, en miljökämpe som använder imove.

https://imove.se/ett-samtal-med-christian-patay-en-teslaprenumerant-och-klimatkaempe